Actualització de les FAQS de Protecció Civil sobre les restriccions d'activitats a les regions en fase 0 (versió 11.05.20)

2020-05-12 00:00:00

Protecció Civil (Generalitat de Catalunya) va tornar ahir a actualitzar el document amb el recull de les preguntes i les respostes sobre les restriccions d’activitats a les regions en fase 0 del desconfinament. El Papiol, municipi de menys de 5 mil habitants, es troba en fase 0, ja que pertany a la Regió Sanitària Barcelona, que comprèn l’àmbit territorial del l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf i el Barcelonès Sud (Àmbit Metropolità Sud). L’Ajuntament recomana que llegiu el document, especialment les preguntes 70 + 71 + 108 + 109 + 110, que fan referència a la sortida dels infants al carrer i a l’activitat física no professional a l’aire lliure per a persones de 14 anys o més.

Com que el Papiol es troba encara dins la fase 0, les normes que ens afecten pel que fa a les restriccions d’activitats són les que estan resumides en aquest document actualitzat de protecció civil que us facilitem en format pdf i que us podeu descarregar (a “documents adjunts”).

Textualment, el document diu:

Sobre la sortida de nens i nenes al carrer

70. Quanta estona poden sortir? 1 hora al dia.

71.  A quines hores poden sortir? Entre les 12 del matí i les 19 del vespre, però només una vegada al dia. Recomanem evitar les hores de més afluència al carrer, sobretot al migdia. Estigueu atents per si hi ha canvis normatius per a aquestes franges, atès que es poden modificar fins a 2 hores abans o després de l’horari actual tot mantenint la durada total de la franja horària.

Sobre l'activitat física no professional a l’aire lliure per a persones de 14 anys o més 

108. Quanta estona puc sortir? Com a màxim, el temps establert en la respectiva franja horària de sortida.

109. A quines hores puc sortir?

En municipis de 5.000 o menys habitants, les persones de 14 anys o més a qualsevol hora del dia entre les 6 i les 23 h.

110. Com queden les franges horàries per als menors d’edat fins a 13 anys? L’horari de passeig dels menors d’edat fins a 13 anys inclosos acompanyats d’un adult responsable ha quedat fixat entre les 12 i les 19 h, independentment del nombre de població del municipi. Estigueu atents per si hi ha canvis normatius per a aquestes franges, actualment es poden modificar fins 2 hores abans o després mantenint la duració de la franja.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '12-05-2020 13:38