El Papiol dona la benvinguda a l'estiu de manera prudent

2020-06-19 00:00:00

Com ja va passar amb la Festa de la Cirera, l’Ajuntament del Papiol s’ha vist obligat enguany per diferents normes legals a suspendre o adaptar les festes a la “nova realitat”. Dimarts 23 de juny hauria tocat celebrar la revetlla de Sant Joan amb l’arribada de la flama des del Canigó, amb l’encesa d’una foguera en un acte multitudinari i la Festa de la Bombeta per als més noctàmbuls. No ha pogut ser. Amb tot, l’Ajuntament, per mantenir la tradició i els costums, farà una celebració de molt petit format que es limita a l’encesa simbòlica de la foguera i a la lectura del manifest de la flama del Canigó.

Serà un acte amb aforament limitat, a la pista ludicoesportiva, a les 19 hores.  L’Ajuntament vol aprofitar l’avinentesa de l’anunci d’aquesta activitat per recordar que és responsabilitat de tots i totes protegir-nos i cuidar de la nostra salut. És a dir, que no hem d’abaixar la guàrdia.

Per tant, celebrem l’arribada de l’estiu, però sense oblidar les paraules “mans, mascareta i distància”. I sense oblidar tampoc totes les precaucions pel que fa a la pirotècnia.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '19-06-2020 14:07