El Papiol instal·la una minideixalleria al carrer per millorar la recollida selectiva de residus

2018-11-02 00:00:00

Hi ha tota una sèrie de residus que no podem llençar als contenidors de recollida selectiva. Fins ara, al Papiol, s'havien de portar directament a la Deixalleria del carrer de les Forques, o esperar la Deixalleria mòbil. Per posar-ho més fàcil, l'Ajuntament del Papiol acaba de col·locar a la via pública un contenidor per a cartutxos d'impressora, piles, bateries, bombetes, discos digitals o petits aparells electrònics.

Es tracta d'una minideixalleria urbana que s'ha instal·lat a la nova vorera de la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el carrer de Francesc Macià. S'hi poden llençar uns tipus de residus que no ocupen gaire i que es poden recuperar o que demanen un tractament especial perquè són força contaminants.

La instal·lació compta amb set dipòsits independents i set boques retolades per introduir-hi les diferents deixalles. No és gaire voluminosa i per tant, queda integrada a l'espai urbà; sobretot perquè, a més, també pot fer les funcions de suport de comunicació exterior, per a publicitats del consistori, per exemple.

Aquest servei se suma als serveis ja existents per fomentar la recollida selectiva dels residus urbans, com la Deixalleria Municipal, la Deixalleria Mòbil, la recollida a domicili dels voluminosos, la recollida a domicili de l'esporga, la recollida a domicili dels residus comercials o els diferents contenidors al carrer per als residus domèstics: paper, vidre, orgànics, inorgànics (inclou envasos), oli o tèxtil.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '22-01-2019 14:55